Agenda

Rechts kunt u een andere maand selecteren. Heeft u iets wat op deze agenda zou moeten staan? Neem dan contact op met de webmaster.
November 2019
09

Ganzentoernooi

Ook dit jaar organiseert TTV Globe Hou Tafel 77 haar jaarlijkse Ganzentoernooi.
meer
09

Ganzentoernooi

Het toernooi wordt dit jaar gehouden op zaterdag 9 november. Net als voorgaande jaren beginnen de vierde, vijfde klasse en recreanten om 09:00 en om 13:30 starten de eerste, tweede en derde klasse. De zaal zal open zijn vanaf 08:15 en de kosten bedragen 7,50 euro welke gewoon op de dag zelf betaald kunnen worden, contant of via PIN.

Dit toernooi is alleen voor senioren in de speelsterkte recreanten tot 1e klasse.

Voor zowel de ochtend als de middag zijn veertig plekken beschikbaar (dus 80 over de hele dag). Er wordt op volgorde van binnenkomst ingeschreven en u ontvangt een retourbericht van inschrijving. Inschrijven in een hogere klasse mag en wordt beoordeeld door de toernooicommissie. Lager inschrijven mag niet. Let op: de uiterste inschrijfdatum is zondag 4 november en vol=vol!

Geef bij inschrijving de volgende info door aan ons:

Naam (voor- en achternaam)
Vereniging
Huidige competitieklasse (of recreant)
Gewenste speelsterkte

Wij hopen u op zaterdag 9 november te mogen verwelkomen in Coevorden en verwachten er wederom een geslaagd toernooi van te maken waarbij sportiviteit en gezelligheid goed samen gaan!

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar de secretaris

Met vriendelijke groeten,

Toernooicommissie Globe Hou-Tafel 77
minder

Maand

vorige maand
November
volgende maand